SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Perinteinen kiinalainen ravintoterapia ja terveys
37,50 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
181 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2008, 01.10.2008 (lisätietoa)
Perinteinen, laaja-alainen ja syvällinen näkemys terveyteen on kehittynyt tuhansien vuosien aikana Kiinassa, ja sen pohjalta kehitettiin ensimmäiset kiinalaisen lääketieteen teoriat jotka vuosituhansien jälkeen osoittavat toimivuutensa yhä uudestaan.

Kiinalaisten hyvään terveyteen ja sen takana vaikuttaviin teorioihin ja käytäntöihin on kiinnitetty paljon huomiota. Tämän teoksen aiheina on perinteinen kiinalainen ravintoterapia ja terveyshieronta. Aiheita käsitellään nimenomaan käytännön näkökulmasta. Kirja on kaksiosainen. Ensimmäisessä osassa esitellään tavallisimpiin sairauksiin ja vaivoihin käytettäviä ravintoterapiaohjeita. Kirjan toisessa osassa käsitellään perinteistä terveyshierontaa, siinä tavallisimmin hyödynnettäviä ihmiskehon pisteitä sekä eri tekniikoita. Molemmissa osissa runsas kuvitus täydentää ohjeita.

Kirjan tekijät ovat asuneet Suomessa ja opettaneet perinteistä kiinalaista lääketiedettä mm Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulussa. Wu Guozhong on opettanut Suomessa luontaistuotteiden käyttöä. Xue Wenjuan on pitänyt kursseja kiinalaisesta lääketieteestä, akupunktuurista ja hieronnasta sekä niiden kliinisistä sovelluksista.

Kirja on erinomainen opas ja tutustumismatka paitsi perinteisistä kiinalaisista hoitomenetelmistä kiinnostuneille, myös alan opiskelijoille ja asiantuntijoille.

Tuote ei tilattavissa.
Perinteinen kiinalainen ravintoterapia ja terveyszoom
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot