Kustantaja:
Sivumäärä:
212 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
Niramon (Oum) Thanuddhanusilp muutti Suomeen neljä vuotta sitten Chiang Maista Thaimaasta. Oum oppi jo lapsena laittamaan thai-ruokaa ja hän on ollut koko ikänsä intohimoisen kiinnostunut kokkaamisesta, hän mm. suoritti ammattikokkitutkinnon Thaimaassa. Kuitenkin vasta täällä Suomessa hän on perehtynyt ruoanlaittoon vakavammin ja tehnyt siitä itselleen uuden uran.
Nykyisin Oum jakaa suomalaisille kokemustaan ja tietämystään thai-keittiöstä seminaareissa, esittelyissä, kokkauskursseilla ja ravintoloiden vierailevana kokkina. Oum haluaa kokkina tuoda esiin alkuperäisen thai-keittiön ainutlaatuiset maut ja perinteet. Hänen mielestään Suomessakin on helppo valmistaa oikeaoppista thai-ruokaa tuoreista, laadukkaista raaka-aineistamme.
Tämä kirja on ensimmäinen syntyperäisen thain kirjoittama perusteellinen keittokirja erityisesti suomalaiselle yleisölle.