
MITÄ SAISI TARJOTA? RUOKA-ALLERGISTEN KEITTOKIRJA | |||
| Kustantaja: Kieli: Suomi Sivumäärä: 416 sivua Asu: Kovakantinen kirja Painos: 1. p. Julkaisuvuosi: 2006, 01.04.2006 (lisätietoa) Tuoteryhmä: ISBN: 9789525491111 EUR 45,90 Arvioimme, että tuote lähetetään meiltä noin 1-2 arkipäivässä (04.03-05.03.2021). 45.90€ (Alv 10%) 41.73€ (Alv 0%) Mitä saisi tarjota? Ruoka-allergisen keittokirja on paitsi laaja keittokirja, myös tärkeä merkkiteos siksi, että kirjan ohjeista on apua allergisten perheiden arjessa ja kirja rohkaisee kokeilemaan ennakkoluulottomasti uusiakin ohjeita. Keittokirja on arvokas kirja myös ravintoloille, suurkeittiöille, kokeille, sekä kaikille perheille joiden tuttavapiirissä on ruoka-allergisia sukulaisia tai ystäviä. Tämän kirjan pohjana ovat luontaisesti gluteenittomat, maidottomat, munattomat ja soijattomat ruokaohjeet. Nämä ohjeet ovat olleet Elise Pasasen ja Elise Niemelän jokapäiväisessä käytössä ja ohjeiden ruoat ovat helppoja ja nopeita. Keittokirjan laadinnassa asiantuntijoina ovat toimineet lasten- ja nuortentautien sekä allergologian erikoislääkäri Erkka Valovirta, TYKS:n ravintoterapeutti Mari Salminen sekä ihoallergologi ja TAYS:n ihoklinikan allergiayksikön vastaava ylilääkäri Kristiina Turjanmaa. Kirjassa käytetty symboliikka ja lyhenteet sekä selkeät artikkelit ruoka-allergioista ja niiden taustoista ovat arvokkaita myös ei-allergisille. Asiasanat: ruoka ruoka-allergia ruokaohjeita Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Kotitalous. Laitostalous EUR 45,90 |
Sisäänkirjautuminen
SisäänkirjautuminenRekisteröityminen |
Oma tili
Omat tiedotOmat tilaukset Omat laskut |
Asiakaspalvelu
AsiakaspalveluYhteystiedot Toimitusehdot |